Lukijat

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Tauluja ja tapetteja - Decorating the Walls

Mieleisten tapettien löytäminen on vaikeaa. Sinellistä löytyi skräppäyspapereita, joissa on tarpeeksi pieni kuvio ja ovat myös tukevaa erikoispaperia (120g pellavapaperia lukee paketissa). - Sometimes it's difficult to find wallpapers, which you really like. I got lucky with scrapping papers from Hanoverian. The pattern is small enough and material thick (120g linen paper).



Skräppäystarvikkeista löytää muutenkin välillä nukkekoteihin käyttökelpoista materiaalia. Nämä kehykset ovat Making Memories -sarjasta. Yhdestä tein peilin (materiaali leikattavasta peililevystä) ja kahdesta muusta taulut Onnelin ja Annelin taloon. - Sometimes you make finds in other scrapbook materials as well. Here three frames from Making Memories range.




Onnelin ja Annelin talo on vielä suureksi osaksi palasina, ja katon palaset vähän masentavan näköisenä kasana purkissa. - Still some way to go with my Greenleaf project; roof shingles are a bit depressing heap in a jar.


Isotätini Mink & Pearls puuterirasia. - My great aunt's Mink & Pearls powder box.

5 kommenttia:

  1. Preciosa la caja me resulta linda de veras.Los marcos me parecen muy bonitos.
    Feliz semana.

    VastaaPoista
  2. I love the frames :) Looks soo cute.
    Hugs!

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä olet tehnyt!

    VastaaPoista
  4. Kauniita kehyksiä. Voi kun odotan Annelin ja Onnelin talon näkemistä. Se oli lempikirjani lapsena. Minulla on sinulle tunnustus blogissani!

    VastaaPoista
  5. Hei, olet voittanut blogini arvonnassa toisen palkinnon. Laitatko osoitteesi, jotta voin lähettää sinulle palkinnon. Sposti-osoitteeni löytyy blogistani. Onnittelut!

    VastaaPoista