Lukijat

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Blue Box 1:24 nukkekotikalusteet 60-70 -luvuilta - Blue Box dollshouse furniture

Näistä innostus alkoi 1968, isän tekemästä nukkekodista ja joulupukin tuomista kalusteista. - My first dollshouse dates back to 1968, made by my father. I got these Blue Box furniture sets for Christmas present.

6 kommenttia:

 1. Ihanat kalusteet,tuli tosiaan nuoruus mieleen.

  VastaaPoista
 2. Joo, todellista muoviretroa :))

  VastaaPoista
 3. Hienot kalusteet! Minä aloitin tämän harrastuksen vasta pari vuotta sitten. Kirpparilla törmäsin kerran blue-boxiin ja se lähti kotiin. Jokunen noita ruskeita kalusteita on myös eksynyt mulle.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa näissä Blue Boxeissa on, että kaikki hyllyt ovat irtonaisia, ovet aukeavat jne. Jos löytää ehjiä tällaisia, kannattaa kaapata mukaan, koska saranat ovat tosi pieniä, ja muovi sellaista, joka hajoaa helposti, eli ehjien löytäminen on todella hyvää säkää!

  VastaaPoista
 5. Ostin juuri satunnaisen läjän vanhaa nukkekotitavaraa työkaverilta, ja mukana oli paljon näitä Blue Boxeja, joiden historiaa ja ikää tässä juuri Googlen avulla jäljitän.. 60-luvulle viittaa kaikki. Ovat kyllä tosiaan varsin hajoavaista sorttia, en tajua, miten kukaan lapsi onnistuisi nämä pitämään ehjinä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 60-luvun lapsen lelujen määrä oli niin vähäinen, että kaikista piti pitää hyvää huolta, uusia ei välttämättä saanut :))

   Poista